Bruder

Igračka traktor brenda Bruder.

 

Bruder je nastao 1926. godine u Južnoj Nemačkoj kao mali porodični biznis. Nakon skoro jednog veka narastao je u jednu od najpoznatijih kompanija za proizvodnju dečijih igračaka.


Kao dokaz vrhunske izrade, kvaliteta i vrednosti ove igračke su od strane evropske stručne javnosti zaslužile epitet “Dobra igračka” (spiel gut).


Ako želite svom detetu da obezbedite dugotrajnu, dragocenu zabavu, pogledajte šta brend Bruder ima da vam ponudi.

 

Bruder – igračke za devojčice i dečake

 

Uvreženo je mišljenje da se dečaci igraju autićima više nego devojčice.


Deca jako vole da ispunjavaju vreme imitativnim igrama, tj. da oponašaju ono što odrasli oko njih rade. S obzirom na to da deca češće na televiziji i u različitim crtaćima (npr. „Majstor Bob“) vide likove muškog pola kako upravljaju ovim vozilima, dečaci žele da krenu istim stopama i oponašaju svoje omiljene junake. I samo okruženje je to koje pravi podelu među devojčicama i dečacima, kada je izbor igračaka u pitanju, kupujući dečacima autiće, a devojčicama lutke.


Bruder smatra da ta podela ne treba da postoji i kao jednu od svojih misija vidi upravo razvoj većeg interesovanja za tehniku među devojčicama.


Zato su Bruder igračke namenjene mališanim oba pola!


Takođe, Bruder misli na decu različitog uzrasta, te su u ponudi dve linije proizvoda:

 

  • Roadmax serija koju odlikuju igračke živih boja, zabavnog dizajna i sa gumenim detaljima, kojima će malene ručice dvogodišnjaka i trogodišnjaka lako manipulisati
  • Pro serija igračaka sa kompleksnijim detaljima namenjena deci od 3 godine pa naviše

 

Igračka valjak brenda Bruder.

 

Najpopopularnije Bruder igračke

 

U dečijoj prirodi je da budu aktivna, te su im potrebne igračke kroz koje mogu da istražuju baš tu „kinetičku“ stranu, tj. da vide kako se stvari kreću. Igračke automobila i kamiona najčešće se koriste za međusobno trkanje, što podstiče uzbuđenje za igrom, takmičarski duh i ushićenje koje ne može da nadmaši moderna tehnologija.


Najomiljeniji među decom su Bruder kamion i traktor. Ove igračke opremljene su mnogim realističnim detaljima koji podstiču maštu i istraživački duh kod dece (kada ih otvorite možete čak videti i mali motor baš kao u pravim vozilima!).


Tu si i druge Bruder figurice poput različitih modela automobila, dizalica, vatrogasnih vozila… Kakvo bogatstvo ponude krije Bruder katalog, možete i sami pogledati na njihovom sajtu.


Same igračke su napravljene od visokokvalitetne plastike koja se ne lomi tako lako. To znači da će vaši mališani nakon godina igranja moći da ih sačuvaju kao uspomenu na srećno detinjstvo, i što da ne, proslede ih jednoga dana svojoj deci, jer ovaj tip igračaka nikada neće izaći iz mode.

 

Igračka rovokopač brenda Bruder.

 

Bruder ili pametni telefon?


Odrasli sve češće koriste pametne telefone kao zamenu za igračku i čini se da deca uživaju u tome. A kako i ne bi. Zanimacija koja dolazi sa ekrana telefona podiže nivo dopamina u mozgu. Što dete više vremena provodi pred ekranom, to je mozgu potrebno više dopamina da bi se proizveo isti efekat. Tako se polako ulazi u začarani krug.


Srećom, Bruder je napravio igračke dovoljno zanimljive i dovoljno interaktivne da ih mališani 21. veka neće ispuštati iz ruku.


One podstiču imaginativnost, razvitak motoričkih i kognitivnih sposobnosti, a dete se sa njima može igrati samostalno ili sa drugarima.


Mala deca obožavaju da oponašaju glavne junake iz crtaća koje gledaju, i to je samo još jedan od razloga zašto je ovaj tip igračaka savršen za dečake i devojčice svih uzrasta. Ne sumnjamo ni da će im se roditelji rado pridružiti u toj igri.
 

Gde kupiti Bruder igračke?


Srbija je jedna od mnogih zemalja koja je prepoznala kvalitet ovog brenda.


Na našem tržištu možete pronaći ono najbolje iz asortimana brenda Bruder. Uvoznik za Srbiju koji pažljivo prati interesovanja dece i njihovih roditelja, ali i trendove na svetskom tržištu igračaka jeste prodavnica dečije opreme Vrabac.

 

Pogledajte još danas ponudu igračaka u Vrabac online shop-u.

 

Bruder brend.