Često postavljena pitanja

Šta sve Vrabac ima u asortimanu?

Dragi potrošači, Vrabac u svom asortimanu ima širok izbor opreme za bebe i decu. Sve što je potrebno za vaše mališane od kolica, autosedišta, hranilice, krevetaca, komoda, igračaka, odeće, obuće i još mnogo toga.

Radno vreme Vrabac prodavnica?

Dragi potrošači, radno vreme Vrabac prodavnica:
Vrabac Cara Dušana 76: ponedeljak-subota 9-21h, nedelja neradna
Vrabac Dr Svetislava Kasapinovića 18: ponedeljak-petak 9-21h, subota 9-18h, nedelja neradna

Kako do proizvoda?

  1.  Dragi potrošači, najbrži način je da napišete u pretrazi u zaglavlju naslovne strane željeni proizvod. Npr: Unesite "pelene" u pretrazi i pojaviće vam se u ponudi pelene. Izaberiti željeni proizvod, kliknite na njega i otvoriće vam se stranica željenog proizvoda. Takođe, ako vas interesuje određena kategorija, možete je pretražiti na isti način.
  2.  Drugi način je da dođete do željenog proizvoda je kroz navigaciju u delu pod imenom Proizvodi. Klikom na "Proizvodi" dobijate pregled svih kategorija i lako možete izabrati vašu željenu kategoriju. Nakon toga, otvoriće vam se stranica sa kategorijom gde možete pronaći vaš željeni proizvod.

Kako mogu da platim na internet prodavnici i maloprodajnim objektima?

Dragi potrošači, sve načine plaćanja za maloprodajne objekte i internet prodavnicu možete pogledati na https://www.vrabac.co.rs/sr/uslovi-koriscenja

Da li postoji mogućnost plaćanja na rate?

Dragi potrošači, u našim Vrabac maloprodajnim objektima postoji mogućnost plaćanja kreditnim i platnim karticama bez kamate na rate.


- Plaćanje kreditnim karticama Banca Intese - za iznose preko 6.000 rsd na 3 rate, a iznosi preko 15.000,00 rsd mogu se platiti na 4, 5, 6 rata. Dospeće I rate je odmah, II rate je za 30 dana, III rate je za 60 dana itd.
 

Da li postoji mogućnost plaćanja čekovima?

Dragi potrošači, možete platiti čekovima građana za iznose preko 5.000,00 rsd do 3 jednake mesečne rate, bez kamate: dospeće I rate je odmah, II za 30 dana, III za 60 dana.

Da li postoji mogućnost zaposlenja u Vrabac?

Dragi potrošači, ukoliko vas zanima da postanete deo naše Vrabac porodice, to možete uraditi slanjem cv-a sa fotografijom na mail: vrabacnovisad@gmail.com