Uputstvo za korišćenje vaučera

Vaučere možete kupiti na stranici vaučeri. Link do stranice se nalazi u hederu i futeru sajta.
 

vaucer1

Vrh sajta - heder

 

Krajnji donji deo sajta - futer

 

Možete kupiti 1 ili više vaučera i sve vaučere možete proslediti jednom ili više korisnika.

 

Da biste kupili vaučer morate biti registrovani, odnosno morate biti ulogovani korisnik, kako biste kasnije mogli da ga prosledite.

 

Nakon što kupite vaučer ili više vaučera, svi moraju biti odobreni od strane administratora sajta.

 

Kada administrator sajta odobri vaučere, na Vaš email će stići obaveštenje sa naznakom da ih možete koristiti prilikom naredne kupovine.

Ukoliko ste prethodno prosledili vaučer, na mejl koji ste prosledili vaučer će stići ovaj mejl sa obaveštenjem da je vaučer odobren.

 

vaucer mejl 1


Vaučere možete videti na stranici MOJI VAUČERI. Link do te stranice nalazi se u meniju ulogovanog korisnika.

vaucer 2

 

MOJI VAUČERI stranica. Na toj stranici ćete videti vaučer ili više vaučera koje ste kupili, a koje možete proslediti prijatelju na mejl. Prosleđivanje vaučera se vrši klikom na dugme PROSLEDI.

 

vaucer 3

 

Kada kliknete na dugme "Prosledi" otvoriće se modalni popup dijalogom sa formom i input poljem za unos email-a prijatelja kome želite da prosledite vaučer na korišćenje. 
 

 

Klikom na dugme "POŠALJI" prijatelju će stići email sa kodom vaučera i linkom do stranice sa uputstvom za korišćenje. 

Jako je bitno da se prijatelj registruje sa mejlom na koji mu je stigao vaučer od kupca vaučera. Samo sa tim mejlom će moći da vidi i koristi vaučer! 

 

 

Prilikom korišćenja vaučera na 3. koraku kupovine ("Dostava") u input polje vaučer unosite kod vaučera. Nakon unosa jedinstvenog koda vaučera (dvanestocifreni broj - 3c6a97f48801) u input polje vaučer i klikom na dugme "AŽURIRAJ" , Vaša porudžbina će se ažurirati, a ukupni iznos u korpi će se umanjiti za vrednost vaučera. 

 

vaucer 7

 

Ukoliko je vrednost korpe manja od vrednosti vaučera, preostalu vrednost vaučera možete iskoristi prilikom naredne kupovine, tako da ne morate iskotistiti kompletnu vrednost vaučera prilikom kupovine. 

U suprotnom ako je vrednost vaučera veća od vrednosti u korpi, preostali iznos je potrebno da platite zavisno od odabrane opcije plaćanja.