Koji poklon za mamu i bebu odabrati ako idete na babine?

Babine, taj dobri, stari običaj za dobrodošlicu novog člana porodice. Ako čitate ovaj tekst znači da vas je obradovao dolazak novorođenčeta na svet i sada ste na slatkim mukama: koji poklon za mamu i bebu da izaberete?

 

Beba lezi na krevetu sa poklonima za babine.

 

Roditelji se najčešće potrude da sve što je neophodno za dolazak bebe pripreme unapred. Ipak spisak potrepština je dug, te se obično dešava da nešto zafali. Spas su pokloni za babine od baka i deka, ponosnih tetki, ujaka i stričeva, rodbine i prijatelja.

 

Evo naših predloga kako da novopečene roditelje poštedite uzaludnog rasipanja novca i vremena, i obradujete ih poklonom koji će zaista moći da upotrebe.

 

 

Šta pokloniti za babine?

 

Najbolje i najlakše je kada imate slobodu da pitate roditelje šta im je potrebno i šta bi želeli da dobiju na poklon. Ako je u pitanju rođenje prve bebe, stvar je prilično jednostavna: mladim roditeljima je potrebno baš sve, od najsitnijih do najkrupnijih stvari.

 

  • Nećete pogrešiti ako izaberete jednokratne pelene ili kozmetiku, ali taj poklon, ma koliko potreban i praktičan bio, brzo će se potrošiti i zaboraviti. Zato uz to dodajte neodoljive kompletiće za bebe, bodiće i zeke, nežne plišane igračke i zvečke, predivne aksesoare: kapice, čarapice, portikle ili šeširiće.
  • Ako pak razmišljate o skupljem poklonu koji će novorođena beba duže koristiti, idealan dar je bebi oprema poput autosedišta, nosiljke, možda čak i kolica ili ležaljke. Ovde vam predlažemo da se ipak konsultujete sa roditeljima kako ne bi došlo do dupliranja bebi opreme. Tako ćete izbeći da mladim roditeljima napravite dodatni posao oko vraćanja ili zamene poklona.
  • Šta god da izaberete za bebu, imajte na umu da je podjednako bitan i poklon za porodilje, jer su mlade mame naročito osetljive u tom periodu. Iako će se beskrajno obradovati darovima za svoje čedo, i te kako će ih dirnuti pažnja upućena lično njima. Zato, pored lepe reči, razumevanja i pomoći, potražite kozmetiku specijalizovanu za porodilje, udobnu garederobu, veš ili omiljeni slatkiš.
  • Radosnica za bebe biće savršen poklon za mlade mame, jer će sa uzbuđenjem, uživanjem i ponosom beležiti svaki važan detalj u odrastanju svog deteta, svesne da ta magična knjiga uspomena ostaje na poklon detetu i kad poraste.

 

 

Beba u sedecem polozaju sa igrackama i poklonima.

 

 

Savršeno rešenje: jedinstven poklon za mamu i bebu

 

Kada birate darove uvek mislite na one kojima ste ih namenili i trudite se da budete kreativni i puni iznenađenja. Ako se odlučite za kadicu za kupanje, komodu za presvlačenje ili krevetac, nemojte ih pokloniti prazne. Napunite ih sitnicama: igračkicama, kozmetikom, benkicama, kapicama, čarapicama.

 

Torta od pelena za bebu i torta od čokoladica za mamu u veseloj plastičnoj kadici biće zasigurno dar koji se ne zaboravlja.

 

Ako bebi poklonite zvečku ili glodalicu, poklonili ste i mami par slobodnih trenutaka dok je beba mirna i zabavlja se. Ako kupite bebi ranac i torbu za stvari i sitnice, ili kengur nosiljku, obezbedili ste mami slobodne ruke u šetnji kojima će najnežnije i najtoplije pomaziti i zagrliti. Bebi ljuljaškom ili ležaljkom, darovali ste i mami preko potreban odmor u teškim i zahtevnim trenucima. Kolica ili krevetac kao poklon su posebna priča: to su meseci i godine zajedničkih radovanja, pobeda i osvajanja sveta jer stvaraju sećanja koja traju zauvek.

 

Pokloni za babine zaista mogu biti lepi, praktični, maštoviti i nezaboravni. Najlepše od svega je što donose podjednako radosti i onima koji ih kupuju i onima koji ih primaju. Za slučaj da i dalje niste sigurni šta je mami i bebi neophodno u prvim mesecima nakon izlaska iz porodilišta rešenje je poklon vaučer! Odaberite željeni iznos, a roditeljima prepustite izbor potrebnih stvari za novorođenče.

 

Poklon vaučer, kao i širok asortiman proizvoda koji su neophodni bebama, a istovremeno olakšavaju i ulepšavaju život mamama, čekaju vas u Vrabac online prodavnici!