Ciciban- brend sa stogodišnjom tradicijom

ciciban patofne za decake plave

 

Za prve ali i sve potonje korake, svoje poverenje najpre poklanjamo Cicibanu. Sinonim za udobnu i kvalitetnu dečju obuću, upravo je ovaj slovenački brend sa dugom tradicijom, čiji su počeci vezani za 1922. godinu i ručnu izradu cipela za odrasle. Nakon višegodišnjeg iskustva u izradi, porodica Petejan, osnivač brenda, počinje da kreira i za najmlađe, te je današnji Ciciban upravo to – najsigurnije mesto za dečije stopalo u razvoju.

Danas je Ciciban brend omiljen i rasprostranjen u preko 15 zemalja širom sveta, njemu se veruje pri odabiru svih vrsta dečije obuće, posebno one prve, najdelikatnije, cipelice za koje smo svi sentimentalno vezani. Ciciban se brižljivo stara da svaki maleni par najpre bude dobro ispitan, pre no se plasira na tržište, budući da je osnovno geslo ovog brenda pravilan i zdrav razvoj dečijeg stopala.


Jednostavno prirodno“ je ono najbolje za sve, a posebno kada su u pitanju delikatna dečija stopala u razvoju. Ciciban im se prilagođava i ovaj slogan u potpunosti opravdava, budući da je obuća ekološki prihvatljiva i izrađena od brižljivo odabranih materijala koji se iznova i iznova testiraju kako bi potvrdili svoj kvalitet. Akcenat je uvek na prirodnoj koži nezagađenoj štetnim i opasnim hemikalijama. Da je u pitanju koža visokog kvaliteta, vidi se i na samoj obući, na njihovoj površini i iznijansiranosti. Pazi se na svaki detalj, te su i sami lepkovi koji se u proizvodnji koriste, isključivo na bazi vode i kao takvi potpuno bezbedni po okolnu sredinu.

 

ciciban sandale za devojcice roze

Nogu pred nogu sa odličnim kvalitetom, Ciciban obuću krasi i vrhunski dizajn, uvek u skladu sa aktuelnim modnim trendovima, gde se kombinuju različiti materijali, ukrasi i boje.
U svom širokom asortimanu Ciciban poseduje obuću za devojčice i dečake, za sve prilike i uzraste, kao i za sva godišnja doba:

 

  • Cipele za prohodavanje - su izuzetno važne za početni impuls u pravilnom rastu i razvoju dečijih stopala. Tog doba se roditelji uvek sećaju, te prve cipelice uvek rado sačuvaju. Naše cipele isto tako čuvaju delikatna dečija stopala, izrađene su od najmekše kože, fleksibilnog đona i udobnog kalupa, te pružaju potpunu nesputanost. Pojedini modeli poseduju i produženi đon koji štiti prednji deo cipele od oštećenja, kao i malene nožne prste.
  • Sportske cipele i cipele za posebne prilike - izrađene su od mekanih materijala, a odlikuje ih i izuzetna lakoća i fleksibilnost. Veoma su dobro postavljene, te stopala ostaju topla i suva tokom zimskih dana. Ciciban ima u ponudi raznorazne modele, i dublje i plitke, dobro postavljene i one za prelazan period idealne, kao i pravo malo bogatstvo kada je u pitanju sam dizajn. No jedno im je zajedničko: idealna su potpora za pravilan rast i razvoj dečjeg stopala.
  • Patike - su izrađene od mekanih materijala koji zajedno sa đonom pružaju nesputan korak. Izbor je veliki, ima ih od plitkih do dubokih, ukrašenih modernim uzorcima do posve jednostavnih. Veoma su trendi i komotne, uglavnom minimalistički ukrašene, pogodne za svakodnevnu šetnju, ali i sportsko – elegantne, te su sjajno uklopljive za svaku priliku.
  • Sandale - su veoma udobne i izrađene od kvalitetnih prirodnih materijala. Anatomske su, te se prilagođavaju obliku stopala. Pojedini modeli imaju reckasti đon koji pruža još veću fleksibilnost. Smelih su boja ili zanimljivih kombinacija boja, uglavnom imaju diskretne detalje i aplikacije, veoma su lagane i lake za obuvanje.
  • Baletanke - za devojčice su nežne, posve penaste, poseduju elegantne i diskretne detalje te su sjajne za neke posebne prilike. Naravno, izrađene su od najfinije kože.

 

ciciban baletanke za devojcice bele
 

 

  • Čizme za sneg - su vodootporne i poseduju posebnu membranu zahvaljujući kojoj koža diše i stopala ostaju topla. Pogodne su i za ekstremnije uslove sa većom količinom snega, budući da su dovoljno duboke i dobro postavljene, te vlaga ne može dopreti do njih.
  • Gumene čizme za kišu - idealne su za omiljeno skakutanje po baricama, budući da stopala ostaju suva i topla. Živih i razigranih boja, veoma su udobne, mekane i izrađene od gume. Poseduju anatomski umetak, tako da se on može menjati.
  • Patofne – baš kao i izboru prvih cipela, i patofnama valja posvetiti posebnu pažnju, budući da deca veliki deo vremena provode kod kuće. Zato je udobnost neophodna, a upravo to dobijate sa Ciciban patofnama. Sve ih odlikuje izuzetna stabilnost, izrađene su od prirodnog tekstila, unutrašnjost je pamučna, uložak je od prirodne kože, a đon je gumen i neklizajuć. Modeli variraju od otvorenih do zatvorenih, dok su dizajni vrcavi i razigrani, u skladu sa prirodom vaših mališana.


Osim dečije, u svom asortimanu Ciciban poseduje i obuću za odrasle, isto tako kvalitetnu i udobnu. Pored nje, u ponudi imamo i raznorazne dečije čarape, torbe i rančeve zanimljivih motiva, ali i dečije kišobrane i kabanice. A kako bi vaša Ciciban obuća uvek bila u punom sjaju, tu su i nasa sredstva za održavanje i čišćenje obuće, posebno prilagođena za negovanje najboljih materijala kakve pri izradi koristimo.

 

ciciban obuca modeli