Spremni za jesen uz gumene čizme za decu

deca-jesen-lisce

 

Za decu nema većeg uživanja, ni veće slobode od one koju osete kada im dozvolite da nesputano skakuću po tek nastalim baricama. Možda duboko u sebi intuitivno osećaju, gledajući potajno nas odrasle, da to neće biti beskrajno zabavno nikada više u životu kao tokom bezbrižnog detinjstva. Zbog toga su gumene čizmice za decu obavezan i omiljen predstavnik iz sveta obuće, najdraži vesnik jeseni i podsetnik da treba uživati u svakom danu sve dok se može.


Zabrinuti roditelji, koji su svi odreda zaboravili radost skakanja po baricama, najviše vole postavljene gumene čizme za decu jer su sigurni da će nožice ostati i suve i tople.

 

Dočekajte jesen veseli, bar zbog svojih mališana, i spremni za sva uživanja i avanture uz fenomenalne gumene čizmice za decu.

 

Najbolje gumene čizme za decu po izboru roditelja

Ako pitate klince, svaka je obuća dovoljno dobra i za blato i za bare. Kada deca počnu unapred da razmišljaju o posledicama svojih dela, verovatno će već biti dovoljno odrasli da bare po ulici obilaze u širokom luku. Zbog toga smo izabrali najbolje gumene čizmice za decu po kriterijumima zabrinutih roditelja.


Šta karakteriše dobre gumene čizme za decu:

 

Kvalitetan materijal i način izrade

Čak i ako pretpostavimo da su baš sve gumene čizmice za decu izrađene od visokokvalitetne vodonepropusne gume koja je testirana, bitno je da u procesu proizvodnje budu livene, a ne lepljene, jer će samo tako biti dugotrajne i pouzdane čak i tokom višečasovnih izlaganja vodi.

 

Đon koji se ne kliza

Kada dozvolite detetu da hoda po bari, nikako ne očekujete da padne i bude sasvim mokro i prljavo, zbog toga je važno da đon bude debeo i rebrast, kako bi sprečio klizanje i proklizavanje. Postavljene gumene čizme za decu sa ovakvim đonom pogodne su i za zimu i sneg, jer će noga u njima ostati suva i topla satima.

 

Kvalitetan uložak

Postavljene gumene čizme za decu uvek su bolji izbor, a najbolje je kada je uz platnenu postavu imaju i kožni uložak. Ova karakeristika obične čizmice za kišu i bare pretvara u ozbiljnu obuću, jer je uložak anatomskog oblika izrađen od najfinije prirodne kože, može se vaditi i menjati. U ovakvim čizmama noga diše, nema preteranog znojenja koje je karakteristično za obuću od gume, a stopalo je u pravilnom položaju sa neophodnom potporom. Uz postavu i uložak, obične gumene čizme za decu postaju topla, praktična, vodonepropusna obuća savršena čak i za igre na snegu.

 

Ergonomski oblik

Veoma je važno da čizma bude oblikom savršeno prilagođena nozi deteta, da se lako obuva i izuva i da bude oblikovana da prijanja anatomiji stopala, jer samo tako može biti udobna i bezbedna za decu.

 

dete na kisi

 

Mekoća i udobnost

Još jedna i te kako bitna osobina, jer gumene čizmice za decu ne smeju biti krute, teške i neudobne, već lagane, meke, savitljive, da proprate svaki pokret u dečijim avanturama, i komforne i udobne za igru i višesatno nošenje sa uživanjem.


Moderan dizajn

Veliki izbor modela, veselih boja, modernih šara, sjajnih i svetlucavih površina učiniće svaku jesen svetlijom, lepšom i srećnijom. Ako pitate svoje dete, ovo je najvažnija osobina koja odvaja sasvim obične i one najbolje gumene čizme za decu, jer uživanje čini kompletnim i potpunim. Sjajne površine čizmica obožavaju i roditelji, jer sa njih, neslućenom lakoćom i jednostavnošću, pod mlazom obične vode, spira sva prljavština i one postaju čiste kao nove.


Ako znate da se “putovanje od hiljadu milja započinje samo jednim korakom” obezbedite svojoj deci da taj korak kojim će započeti nezaboravnu jesenju avanturu bude udoban, suv i topao. Dočekajte jesen spremni i veseli uz najbolje postavljene gumene čizme za decu, možda uspete da probudite i dete u sebi.


Odabetite pravi par za ovu jesen iz širokog asortimana koji smo za vas pripremili. Celokupnu ponudu možete pogledati OVDE.