Ciciban patofne - idealna podrška od prvog koraka

decak- ciciban patofne

 

Mada na prvi pogled deluje kao manje bitna obuća, jer se nosi isključivo u zatvorenom prostoru, patofne su u svakodnevnom životu vašeg deteta veoma važne i imaju krucijalan uticaj, kako na komfor, tako i na pravilno razvijanje stopala mališana.


Razmislite koliko vremena svako dete provede u cipelama ili patikama, koje izuzetno pažljivo birate vodeći računa o dizajnu, kvalitetu i načinu izrade, a koliko dnevno sati u kući ili u vrtiću provede upravo u patofnama.


Priznaćete da deca dvostruko više vremena provode u zatvorenom prostoru i to je ključan razlog zbog koga bi trebalo najpažljivije da birate upravo patofne za decu. Ciciban je kreirao liniju praktičnih, anatomski prilagođenih, divno dizajniranih patofnica od najkvalitetnijih materijala i time učinio da svaka dilema prilikom izbora nestane.


Birajući romantične Ciciban patofne za devojčice ili maštovite Ciciban patofne za dečake možete biti sigurni da ste za svoju decu izabrali najbolje.

 

Zašto je to tako?

 

Zašto su patofne za decu Ciciban najbolji izbor?


Skrenućemo vam pažnju samo na samo nekoliko, od mnogo prednosti koje Ciciban patofne za dečake i Ciciban patofne za devojčice imaju u odnosu na sve ostale:

 

Pažljivo i s ljubavlju kreirano za decu

 

Odeljenje za razvoj dugi niz godina marljivo radi usavršavajući izradu dečije obuće, jer predani stručnjaci Cicibana znaju da su nežna dečija stopala veoma osetljiva i da se u prvim godinama života kompletno formiraju. Zbog toga su patofne za decu Ciciban ne samo obuća, nego i svojevrsna ortopedska potpora pravilnom razvoju stopala i kičmenog stuba mališana i idealna podrška već od prvog koraka.


Stručnom timu Cicibana pravilan razvoj vašeg deteta predstavlja kontinuiranu misiju u kojoj vrlo uspešno stvara obuću koja direkno povoljno utiče na razvoj dece. Sati koje će vaše dete provesti u patofnama neće biti samo sati udobnosti i komfora, već i podrške i potpore razvoju nežnih nožica mališana.

 

mama obuva dete

 

Pažljivo odabrani kvalitetni prirodni materijali


Kvalitet materijala i izrade direktno uslovljava kvalitet samog proizvoda. Sve Ciciban patofne za devojčice i Ciciban patofne za dečake izrađene su od najkvalitenijeg platna koje dozvoljava koži stopala da diše, a ujedno je izrazito otporno na habanje tako da ćete biti sigurni i mirni dok ne bude vreme za veći broj. Pri izradi, koriste se konci za šivenje vrhunskog kvaliteta, i lepkovi na bazi vode jer nisu štetni za okolinu, čime patofne za decu Ciciban postaju kvalitetne, trajne, izdržljive, ali i ekološki prihvatljive.

 

Najviši kvalitet izrade


Ciciban patofne za devojčice i Ciciban patofne za dečake predstavljaju savršenu kombinaciju tradicije lokalnih zanata i savremenih, usavršenih znanja modernog doba u službi izrade i proizvodnje najkvalitetnije dečije obuće. Pri procesu proizvodnje koriste se najnovije tehnološke inovacije koje brižljivo kontroliše bar 140 visokokvalifikovanih stručnjaka. Zbog toga je svaki par patofni provereno i testirano – savršen.

 

Moderan dizajn


Pored izuzetne funkcionalnosti, komfora i kvaliteta, patofne za decu Ciciban izdvajaju se i po modernom dizajnu, koji je uvek u korak sa svetskim modnim trendovima. Različite kombinacije materijala, ukrasa i boja i savremen dizajn nastao kao rezultat saradnje sa poznatim italijanskim kreatorima dečije mode, čine Ciciban patofne za devojčice prepoznatljivim. Zbog sofisticiranosti, romantičnog izgleda i divnih nijansi, uvek su prvi izbor devojčica svih uzrasta.


S druge strane, Ciciban patofne za dečake podjednako moderne i trendi, mirnijeg su kolorita, a namenjene su svim malim-velikim avanturistima za nova maštovita otkrivanja sveta.

 

Tradicija duga jedan vek


Ručna izrada obuće, kao temelj za porodični posao, započela je davne 1922.godine, a od 1953. Ciciban se bavi isključivo proizvodnjom dečije obuće. Danas se izvozi u preko 15 zemalja širom sveta, što pored stogodišnje tradicije, i te kako govori o kvalitetu prozvoda.


Jasno je kao dan zašto su patofne za decu Ciciban idealna podrška za prvi i svaki sledeći korak vašeg deteta. Ako znate da deca u njima provode pola dana, a neretko i više, biraćete uvek samo najbolje i jednostavno prirodno – Ciciban. U našem širokom asortimanu pronađite idealan par za svoje mališane.


Celokupnu ponudu Ciciban patofni i obuće možete pogledati OVDE.