Šta je potrebno za izlazak bebe iz porodilišta zimi?

Beba u prelepom bez komletu spava na udobnom cebetu.

 

Mesecima se roditelji, a često i njihovi najbliži, pripremaju za radostan događaj rođenja deteta. S pravom im se čini da ništa važnije, ni odgovornije do tada u životu nisu radili, a kada konačno dođe dan kada beba treba da stigne kući, osećanja, kao na roler kosteru, idu od neslućene sreće, preko uzbuđenja, do bojazni da li su baš sve savršeno odradili.

 

Šta je potrebno za izlazak bebe iz porodilišta da biste ste osećali sasvim sigurno i da bi i vama i novorođenčetu taj dan bio komforan i srećan? Iznenadićete se koliko je u stvari odgovor jednostavan i koliko brzo se ova priprema može obaviti.

 

Kompleti za bebe za izlazak iz bolnice

 

Zima i hladno, vetrovito vreme dodatno su opterećenje mladim roditeljima. Ipak, ne brinite, jer svaki problem ima rešenje. Kada pripremite komfornu nosiljku i meko ćebence, ostaje vam samo udobna i topla odeća za izlazak bebe iz porodilišta.

 

Zimska kolekcija bebi setova u Vrapcu sadrži baš sve što vam je neophodno, od čarapica do kapice, a zadovoljava tri osnovna standarda kada je odeća za bebe u pitanju: najkvalitetniji materijal izrade koji ne izaziva alergije i iritacije na nežnoj koži, krojevi neslućenog komfora i udobnosti potpuno prilagođeni za novorođenčad i moderan dizajn neodoljivih boja i dezena.

 

Beba u lezecem polozaju obucena u bebi komplet.

 

Nosiljka za iznošenje bebe iz porodilišta - zašto je važna?

 

Da vam put od bolnice do kuće bude siguran i za bebu komforan neophodno je da pripremite adekvatnu nosiljku. Nosiljke za iznošenje beba iz porodilista, ergonomskim oblikom prilagođene idealnom položaju tek rođenih beba. Autosedište za bebe, ili takozvano “jaje”, mnogostruko će vam se isplatiti jer ćete ih koristiti pri svakoj vožnji automobilom.

 

U njima je bebi toplo i udobno, a potpuno su bezbedne, izrađene po evropskim standardima i prilagođene bebama od rođenja do 13 kg težine, što je često skoro do prvog rođendana. Nosiljke poseduju praktičnu ručku, pa je unošenje i iznošenje iz kola sasvim jednostavno, a čvrsta podloga omogućava vam da nosiljku bezbedno spustite pored sebe.


Pre nego što počnete da birate toplo ćebence, obratite pažnju jer postoje bebi setovi za iznošenje bebe koji imaju više elemenata, a jedan od njih je i mekano ćebence koje je svojim malim dimenzijama sasvim prilađeno nosiljci. Možda vam na prvi pogled veliko ćebe deluje praktičnije, ali mali prekrivači ipak su idealni za pokrivanje bebe u nosiljci ili u kolicima gde je prostor vrlo ograničen.

 

Garderoba za izlazak bebe iz porodilišta - šta vam je potrebno?

 

Kada izaberete praktičnu nosiljku i toplo ćebe, vreme je da se bira garderoba za izlazak bebe iz bolnice. Zbog niskih temperatura i neprilagođene termoregulacije kod malih beba najsigurnije je da birate toplu odeću dugih rukava i nogavica od prirodnih materijala organskog porekla.


Vrabac kolekcija bebi setova ima bogatu ponudu najdivnijih kompletića, a ovu zimu obeležila je predivna Nipp kolekcija u univerzalnim, svedenim bojama. Ovi kompleti izrađeni su od najmekšeg 100% organskog pamuka, sa praktičnim zakopčavanjem celom dužinom, a sastoje se od čak pet delova: udobne i tople zeke iz jednog dela sa dugim nogavicama i rukavima, pletene kapice, čarapica i rukavica i toplog ćebenceta idealnih dimenzija.

 

Bebi carape i cebence.


Svaki set za iznošenje bebe iz porodilišta iz naše ponude podjednako je praktičan i kvalitetan i svaki sadrži sve što je neophodno: jednodelnu zekicu ili odelce iz dva dela, kapicu, rukavice, čarapice ili donji deo sa stopicama. Pojedinačni elementi seta savršeno su međusobno uklopljeni, ali se lako i jednostavno mogu i samostalno nositi ili kombinovati sa drugom odećom. Nežne boje, divne šare i moderan dizajn karakterišu baš svaki kompletić za bebe, a kvalitetne tkanine, izuzetno prijatne na dodir, garantuju udobnost prilikom nošenja i miran i spokojan san novorođenčeta.


Da dan izlaska bebe iz bolnice bude zapamćen kao divan i najsrećniji dan u životu i da svaki sledeći bude podjednako lep i komforan, da vaša beba bude zadovoljna, a vi spokojni, pobrinuće se vaš Vrabac. Po ovim hladnim i vetrovitim danima ne morate čak ni da napuštate toplinu svog doma, izaberite i poručite online sve što je potrebno za vas i vašu bebu.