Sortiraj

Tricikli za decu

Tricikli za decu i bebe

 

Kada primetite da vaša beba postaje aktivnija i da je već počela stabilno da sedi, a vožnja u kolicima joj više nije dovoljna, tricikl može biti odličan izbor za dodatnu zabavu i aktivnost na otvorenom. Osim što pružaju zabavu, tricikli za decu podstiču fizičku aktivnost i razvijaju motoričke veštine. Istovremeno bude u vašoj bebi istraživački duh, interesovanje za okolinu i razvoj nezavisnosti.

 

Atraktivni modeli dečijih tricikla za uzbudljivu vožnju

 

Na našem sajtu i u fizičkim radnjama pronaći ćete širok izbor tricikala za decu prilagođenih različitim uzrastima. Atraktivni modeli sa rotirajućim sedištem, korpama, pomoćnim točkićima i tendama, oduševiće vas i obezbediti vašim mališanima dane pune razdraganosti i uživanja u vožnji.

 

Preko osamdeset modela koje posedujemo u asortimanu proizvedeni su po poslednjoj tehnologiji koja zadovoljava sve potrebe dece mlađeg i starijeg uzasta.

 

Sklopivi tricikli za decu

 

U Vrabac ponudi nalaze se najatraktivniji sklopivi bicikli za decu na tržištu. Ovi tricikli svoju popularnost stekli su zahvaljujući tome što mogu da se sklope i lako skladište i prenose, a mogu i da se tranformišu u guralicu. Za roditelje je ova transformacija veoma značajna jer se ovo prevozno sredstvo ne prilagođava samo prostoru u gepeku i domu, već je u pitanju tricikl-guralica u jednom koji je podesan za uzrast već od 10 meseci do 36 meseci. Mališanima omogućava sigurnu i udobnu vožnju, a mekano sedište sa podesivim naslonom može poslužiti za dremku tokom vožnje. Ovi modeli poseduju:

 

 • Sigurnosne pojaseve u 5 tačaka vezivanja i obruč koji štiti dete
 • Izuzetno izdržljiv alimunijumski ram
 • Tendu koja štiti od UV zraka, vetra ili prašine
 • Mrežu koja obezbeđuje protok vazduha
 • Korpu za skladištenje igračaka i neophodnih stvari
 • ,,Free-wheel‚‚ sistem koji se aktivira pritiskom na dugme
 • Sistem zaključavanja tokčkova tokom vožnje za decu najmlađeg uzrasta
 • Neklizajuće pedale i podupirač za leđa koji je podesiv

 

Tricikli za blizance

 

Tricikli za blizance predviđeni su za vožnju dvoje dece. Model poseduje dva izuzetno mekana sedišta, izdržljive točkove na naduvavanje, rotirajuće prednje sedište i sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja. Kako vaši mališani rastu, možete uklanjati delove tricikla poput mekanog sedišta, drzača za noge ili tende.

 

Rotirajuće sedište omogućava vam da decu vozite jedno naspram drugog a maksimalna izdržljivost ovih modela je 50 kg.

 

Cena ovih modela je 24 490 rsd, što je izuzetno povoljno jer je pitanju praktično dva proizvoda u jednom koji se može koristiti više godina.

 

Tricikl guralica za decu

 

Guralica za decu koja se može transformisati u tricikl za samo par minuta je idealno prevozno sredstvo za decu od 12 meseci, pa sve do 5. godine.

 

Odlikuje ih:

 

 • Inovativan dizajn
 • Ručka kojom roditelji vrlo lako kontrolišu kretanje
 • Velika šoping korpa za skladištenje stvari
 • Tendu koja je podesiva i štiti od UV zraka
 • Točkovi sa EVA punjenjem za što komforniju vožnju i po neravnim terenima
 • Izuzetno jaka, metalna konstrukcija sa plastičnim dodacima
 • Sigurnosni obruč koji je obložen sunđerom i mekanom tkaninom
 • Mekano sedište sa pojasom za vezivanje preko ramena
 • Pedale za samostalnu vožnju kod dece starije od 3 godine

 

Guralice su sjajne jer prate razvoj deteta i mogu se koristiti od prve do pete godine jednostavnim uklanjanjem dodataka.

 

Tricikli za decu sa rotirajućim sedištem

 

Rotirajuće sedište omogućava da roditelj odabere smer i okrenutost deteta u toku vožnje. Kao i kod kolica za decu, tako i ovi tricikli mogu da se okrenu kako bi deca, ako ih vi gurate, mogla da se voze okrenuta ka vama i odmore u toku same vožnje, a da budu okrenuti ka napred ukoliko su budni i žele da prate dešavanja u okolini.

 

Rotirajuća sedišta nalaze se na brojim modelima u našem asortimanu jer su ovi tricikli za decu vrlo praktični i pogodni za vožnju i mlađe i starije dece.

 

Brendovi najkvalitetnijih tricikla za decu

 

Vrabac se godinama trudi da u svom asortimanu sažme jedino proizvode izvanrednog kvaliteta, proizvedene od strane vrhunskih brendova koji slove za lidere na tržištu. Za vas smo izdvojili popularne brendove tricikala koji su najtraženiji:

 

 • Qplay Rito Star
 • BBO
 • Lorelli tricikl
 • Kikka BOO

 

Vrabac tricikli

 

Vrabac tricikle za decu odlikuje izuzetan kvalitet, funkcionalnost i moderan dizajn. Naši modeli sadrže dodatke koji se mogu montirati kroz nekoliko minuta i olakšati roditeljima svaki izlazak u šetnju.

 

Napravljeni od čvrstog metala i otporne plastike, ovi modeli poseduju ručicu za lako manevrisanje od strane roditelja, veliku korpu za sve neophodne stvari koja je smeštena ispod ručice za guranje, zaštitnu tendu koja se stepenuje po potrebi i mogućnost da se demontiraju upravljačka ručica, postolje za noge, zaštitni obruč i tenda kako bi dete samostalno moglo da uživa u vožnji.

 

Lorelli Bertoni tricikli

 

Tricikli za decu ovog brenda godinama su među najtraženijim. Lorelli Bertoni je poznati proizvođa čiju ponudu krase dečiji tricikli i drugi kvalitetni proizvodi za decu. Tricikli su visokog kvaliteta, funkcionalni i sigurni, dizajnirani da pruže udobnost i zabavu deci tokom vožnje.

 

Ovi tricikli imaju stabilnu konstrukciju, podesive delove za prilagođavanje visine, udobna sedišta i sigurnosne pojaseve radi veće bezbednosti. Takođe, imaju dodatke poput tende za zaštitu od sunca ili pregrade za odlaganje igračaka.

 

Lorelli Bertoni tricikli dizajnirani su u različitim bojama i stilovima, prilagođeni uzrastima i preferencijama dece od 3 do 5 godina. Ovaj brend uživa dobar ugled među roditeljima zbog svoje pouzdanosti i kvaliteta.

 

Kikka Boo tricikli

 

Kikka Boo tricikli su prepoznatljivi po svom modernom dizajnu, kvalitetnoj izradi i praktičnim funkcijama koje pružaju udobnost i sigurnost detetu tokom vožnje. Ovaj brend je čest odabir roditelja zbog kvaliteta i pouzdanosti. Pre kupovine, dobro je proveriti specifikacije proizvoda i recenzije kako biste osigurali da odabrani tricikl odgovara potrebama vašeg deteta.

 

QPlay tricikli

 

Qplay je brend tricikala za decu koji nudi različite modele prilagođene potrebama i uzrastu deteta. Tricikl Qplay Rito Star je posebno popularan zbog inovativnog dizajna, visokokvalitetne izrade i funkcionalnosti. Podesiva ručka za guranje omogućava roditeljima lako upravljanje, a deci osećaj da se samostalno voze. Uz ovaj model dolaze i različiti dodaci, pojasevi, tenda sa UV zaštitom koji se prilagođava i skida, korpa sa zadnje strane, graničnik okretanja, sigurnosna ograda koja se lako skida. Ovaj model odgovara deci od 10 meseci i više.

 

Qplay brend ima mnogo modela tricikala u ponudi koje možete pogledati i izabrati u prodavnici Vrabac.

 

Od kog uzrasta tricikla za decu imamo u našoj ponudi?

 

U našoj ponudi imamo tricikle prilagođene potrebama i razvojnim fazama dece različitih uzrasta.

 

 • Tricikli za bebe (6 meseci i više): Ovi tricikli obično imaju visoku leđnu potporu, naslon za noge i sigurnosne pojaseve za bebe koje tek počinju da sede.
 • Tricikli za malu decu (1-3 godine): Ova kategorija tricikala obično ima više funkcija prilagođenih mališanima. Podesive ručke za guranje, naslon za leđa, krov za zaštitu od sunca i druge dodatke koji omogućavaju deci da bezbedno istražuju okolinu dok se voze.
 • Tricikli za predškolsku decu (3-6 godina): Tricikli za ovaj uzrast imaju veću stabilnost i mogućnost prilagođavanja, a deca mogu samostalno da upravljaju triciklom. Korpe za odlaganje igračaka ili rotirajuća sedišta su često sastavni deo ovih modela.

 

Tricikli za bebe od 10 meseci

 

Tricikli za bebe od 10 meseci obično su dizajnirani sa posebnim naglaskom na sigurnost, udobnost i podršku za decu koja su tek počela da sede ili da puze.

 

Gotovo uvek imaju visoku leđnu potporu, naslon za noge, sigurnosne pojaseve i podesive ručke za guranje kako bi bili savršeno bezbedni malim vozačima.

 

Tricikli za decu od 12 meseci

 

Tricikli za decu od 12 meseci prave se sa naglaskom na podršku za samostalno sedenje, stabilnost i bezbednost. Uključuju sigurnosne pojaseve, podesive delove i elemente za interakciju koji podstiču motoričke veštine i istraživački duh kod jednogodišnjaka.

 

Tricikli za decu od 2 godine

 

Dvogodišnjacima je tricikl najpoželjnije prevozno sredstvo koje obično traže i voze svakodnevno. Zbog toga je važno da njihov tricikl ima čvrstu konstrukciju, nisko sedište za lakše penjanje i silaženje, sigurnosne pojaseve, ručke za upravljanje, a ponekad i podesive delove kako bi se prilagodili rastu deteta, pružajući mu podršku dok uči da vozi samostalno.

 

Tricikli za decu od 3 godine

 

Tricikl za decu od 3 godine ima jaku konstrukciju, podesivo sedište i ručke, veće točkove za stabilnost, a ponekad i dodatke poput korpe za igračke ili tendu za zaštitu od sunca.

 

Ovi ozbiljni tricikli nude sigurnu i udobnu vožnju deci dok razvijaju svoje motoričke veštine i uživaju u sve samostalnijoj vožnji.

 

Koje su glavne karakteristike tricikla za decu?

 

Kada birate tricikl za svoje dete, bitno je tražiti sledeće karakteristike:

 

 • Stabilna konstrukcija koja osigurava bezbednost tokom vožnje.
 • Sigurnosni pojasevi za čvrsto sedenje.
 • Udobno sedište koje pruža podršku i udobnost.
 • Podesivi delovi koji se mogu prilagoditi rastu deteta, omogućavajući triciklu da se menja i raste zajedno sa njim.
 • Ručke za guranje koje omogućavaju roditeljima kontrolu i vođenje vožnje.
 • Veći točkovi za stabilnost i lakše upravljanje.
 • Dodaci poput korpi za igračke ili tendi za zaštitu od sunca mogu dodatno obogatiti iskustvo vožnje i pružiti više funkcionalnosti.

 

Kako se odlučiti za adekvatan dečiji tricikl?

 

Tricikli su obično dizajnirani za određene uzraste, pa je važno odabrati tricikl koji odgovara fazi i razvojnim potrebama vašeg deteta.

 

Ne propustite sigurnosne dodatke i podesive elemente koji mogu obogatiti iskustvo vožnje i pružiti više funkcionalnosti.

 

Pratite recenzije i iskustva drugih roditelja. Utisci o kvalitetu ili izdržljivosti modela će vam pomoći da se odlučite za idealan tricikl za svoje dete.

 

Bitni faktori prilikom kupovine tricikla za decu

 

Kada birate tricikl za svoju bebu, morate obratiti pažnju na sledeće funkcionalnosti:

 

 • Jednostavan za vožnu: Tricikli sa laganim okvirom, sedištem sa naslonom za leđa i širokim, stabilnim međuosovinskim rastojanjem često olakšavaju učenje pedaliranja i upravljanja.
 • Podupiruće sedište: Sedište na triciklu u idealnom slučaju treba da ima podršku za leđa koja će pomoći da dečije telo čvrsto prijanja, naročito ako je dete mlađe od 3 godine. Ova podrška je važna da bi se obezbedilo efikasnije kretanje napred i da bi pomoglo detetu da izgradi zamah prilikom pedaliranja.
 • Kvalitet i dugotrajnost: Birajte tricikle koji rastu zajedno sa vašim detetom i koji su dovoljno čvrsti i kvalitetni, napravljeni da mogu da se prenesu na mlađu braću i sestre ili prijatelje. Kvalitetno izrađeni tricikli su napravljeni od aluminijuma, metala i plastike u različitim kombinacijama. Ovako čvrsti mogu doslednije da podnesu udarce i habanje.
 • Laki za montiranje i rukovanje roditeljima i deci: Sastavljanje trotočkaša ne bi trebalo da bude previše naporno. Većina modernih tricikala ima roditeljske drške kojima je lako manevrisati. Dobar tricikl treba da bude lak i bezbedan za vožnju, ali i jednostavan za upotrebu mlađoj deci.
 • Zabavni dodaci: Važno je da dete voli svoj tricikl i da želi često da ga vozi. Zato mu privucite pažnju karakteristikama kao što je zvonce, korpica za odlaganje, držač za flašicu i svetla. Vesele boje privlače decu, pa birajte boje koje će ih zadovoljiti.

 

Udobnost i sigurnost tokom vožnje za mališane

 

Udobnost i sigurnost su ključni faktori za osiguravanje prijatnog iskustva i zaštitu mališana tokom vožnje triciklom. Meka i kvalitetna sedišta i sigurnosni pojasevi koji ne žuljaju, učiniće vožnju komfornom i prijatnom.

 

Potrebna vam je pomoć za odabir tricikla za decu?

 

Vrabac prodavci su dobro obučeni i spremni da pruže pomoć pri odabiru tricikla za decu. Obratite nam se kako biste dobili savete o najboljem modelu koji odgovara uzrastu, potrebama i preferencijama vašeg deteta. Konsultujte se sa nama o različitim brendovima, sigurnosti, udobnosti, prilagodljivosti i dodatnim funkcijama kako biste doneli ispravnu odluku. Vrabac je uvek tu da vam pomogne da za svoje dete odaberete najbolje.

Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Trix 7u1 Grey KKB21154

22.190,00 RSD

Kikka Boo Trix može da se koristi i kao tricikl i kao mini bicikl.
Lako je sklopiv i omogućava Vam sve što je potrebno za uživanje u šetnjama!
Iskoristite lepo vreme koje nam tek dolazi u dugim i zabavnim vožnjama sa Trix-om!

 

Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Dynamic gold black T700GLDBLK

8.280,00 RSD
 • Tricikli Dynamic gold black je namenjen deci od 18 meseci ili do 25 kg.

 • Tricikli guralice služe kao zamena za kolica kada su deca dovoljno velika da mogu da sede.
 •  
Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Sportisimo Grey T188GREY

8.280,00 RSD
 • Tricikl Sportisimo Grey je savršeni tricikli guralica za vaše mališane kojima kolica više nisu zanimljiva. U triciklu će dete imati više slobode i imaće utisak da ono samo vozi. Predviđeno za decu od 18 meseci do 25 kg.
 •  
 •  
Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl SR001 blue 000016

9.590,00 RSD

Tricikl SR001 je jedan od najpopularnijih modela.

Posebno je interesantan jer na sebi ima ukrasnu korpicu sa mašnicom, kao i zvonce i ogledalce.

 

Odlikuje ga udobno sedište sa sigurnosnim pojasom u 5 tačaka vezivanja.

Ima točkove od EVA pene, veoma je praktičan za vožnju i po neravnim terenima.

Interesantan i roditeljima i deci u isto vreme.

Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Bubamara crveni 434

3.990,00 RSD

Savršeni tricikli za vaše mališane koji su željni da nauče nešto novo!

Predvidjen je za decu od 2+ godina

Poseduje korpicu u obliku bubamare za odlaganje stvari i ima flašicu za vodu

Dimenzije 80x47x60

Težina 4,5 kg

Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Bubamara roze 434

3.990,00 RSD

Tricikli Bubamara u rozoj boji je savršeni tricikli za vaše mališane koji su željni da nauče nešto novo!
Na prednjem delu se nalazi korpica u obliku bubamare za odlaganje stvari, a dodatak je i flašica za vodu.
Dimenzije 80x47x60
Težina 4,5 kg

Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Bubamara žuti 434

3.990,00 RSD

Tricikli Bubamara u žutoj boji je savršeni tricikli za vaše mališane koji su željni da nauče nešto novo!
Na prednjem delu se nalazi korpica u obliku bubamare za odlaganje stvari, a dodatak je i flašica za vodu.
Dimenzije 80x47x60
Težina 4,5 kg

Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl SR001 purple 000023

9.590,00 RSD

Tricikl SR001 je jedan od najpopularnijih modela. Vrlo je interesantan jer na sebi ima slatku ukrasnu korpu sa mašnicom, zvonce i ogledalce!

Odlikuje ga udobno sedište sa sigurnosnim pojasom u 5 tačaka vezivanja.
Ima točkove od EVA pene, praktičan je i za vožnju po neravnim terenima.

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Skejt ručka S00165SA

4.490,00 RSD

Skejt za decu sa ručkom je veoma praktičan da se ponese. Ima svetleće silikonske točkove.

Dimenzije: 60x15 cm

 

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Bubamara plavi 434

3.990,00 RSD

Savršeni tricikli za vaše mališane koji su željni da nauče nešto novo!

Predvidjen je za decu od 2+ godina

Poseduje korpicu u obliku bubamare za odlaganje stvari i ima flašicu za vodu

Dimenzije 80x47x60

Težina 4,5 kg

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Nova pink

21.680,00 RSD

 

QPlay Sklopivi Tricikl Nova 3u1 je najfunkcionalniji tricikl za decu.

 

Dečiji je tricikl 3u1 jer je sklapajući, oboriv i rotirajući. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiće da ga ponesete gde god krenete, kao kofer, zauzimajući u gepeku veoma malo prostora.

 

Ovaj tricikl ima oboriv naslon sedišta koji pruža mališanima optimalni komfor tokom vožnje. Dizajneri su mislili i na bezbednost mališana, jedan je od retkih tricikala koji ima sigurnosni pojas u 5 tačaka.

Sedište može da se rotira za 360 stepeni tako da dete gleda unapred ili ka roditelju.

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Nova blue

21.680,00 RSD

 

QPlay Sklopivi Tricikl Nova 3u1 je najfunkcionalniji tricikl za decu.

 

Dečiji je tricikl 3u1 jer je sklapajući, oboriv i rotirajući. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiće da ga ponesete gde god krenete, kao kofer, zauzimajući u gepeku veoma malo prostora.

 

Ovaj tricikl ima oboriv naslon sedišta koji pruža mališanima optimalni komfor tokom vožnje. Dizajneri su mislili i na bezbednost mališana, jedan je od retkih tricikala koji ima sigurnosni pojas u 5 tačaka.

Sedište može da se rotira za 360 stepeni tako da dete gleda unapred ili ka roditelju.

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Nova black

21.680,00 RSD

 

QPlay Sklopivi Tricikl Nova 3u1 je najfunkcionalniji tricikl za decu.

 

Dečiji je tricikl 3u1 jer je sklapajući, oboriv i rotirajući. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiće da ga ponesete gde god krenete, kao kofer, zauzimajući u gepeku veoma malo prostora.

 

Ovaj tricikl ima oboriv naslon sedišta koji pruža mališanima optimalni komfor tokom vožnje. Dizajneri su mislili i na bezbednost mališana, jedan je od retkih tricikala koji ima sigurnosni pojas u 5 tačaka.

Sedište može da se rotira za 360 stepeni tako da dete gleda unapred ili ka roditelju.

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Qplay Rito purple QP380PU

14.190,00 RSD

Model Rito je prvi QPlay multifunkcionalni sklopivi tricikl, koji se može koristiti za decu od 10 do 36 meseci.

Za decu od 10 meseci se koristi kao guralica, od 24 meseca kao tricikl sa upravljanjem roditelja, a od 36 meseci kao tricikl koji deca sama voze.

Tricikl se lako i jednostavno može sklopiti do malih dimenzija pogodne za putovanja ili skladištenje. 

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Qplay Rito pink QP380P

14.190,00 RSD

Model Rito je prvi QPlay multifunkcionalni sklopivi tricikl, koji se može koristiti za decu od 10 do 36 meseci.

Za decu od 10 meseci se koristi kao guralica, od 24 meseca kao tricikl sa upravljanjem roditelja, a od 36 meseci kao tricikl koji deca sama voze.

 

Najbolje od svega je što Rito možete lako sklopiti i odložiti u samostojećem položaju, koji zauzima veoma malo prostora ili ga skladištiti u automobilu u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Osim toga, kada je u sklopljenom položaju ne morate ga nositi, već ga možete gurati ili vući na točkovima.

 

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Qplay Rito grey QP380G

14.190,00 RSD

Multiofunkcionalni tricikl Rito može da se koristi za decu uzrasta od 10 do 36 meseci.
Mekano sedište sa naslonom osigurava bebi udobnost, koje se može podesiti kako bi mališanu bilo udobnije tokom spavanja. Tenda štiti od vetra, sunca i prašine. Lako se sklapa i jednostavno odlaže u samostojećem položaju koji zauzima malo prostora. I kada je u tom sklopljenom položaju ne morate ga nositi, možete ga gurati ili vući na točkovima.

 

 

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Qplay Rito green blue QP380GB

14.190,00 RSD

Model Rito je prvi QPlay multifunkcionalni sklopivi tricikl, koji se može koristiti za decu od 10 do 36 meseci.

Za decu od 10 meseci se koristi kao guralica, od 24 meseca kao tricikl sa upravljanjem roditelja, a od 36 meseci kao tricikl koji deca sama voze.

 

Najbolje od svega je što Rito možete lako sklopiti i odložiti u samostojećem položaju, koji zauzima veoma malo prostora. Osim toga, kada je u sklopljenom položaju ne morate ga nositi, već ga možete gurati ili vući na točkovima.

 

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Qplay nova pink QPNOVAP

15.690,00 RSD

 

Tricikl QPlay Nova 3 u 1 inovativni je i fleksibilan tricikl koji se savršeno prilagođava različitim razvojnim razdobljima vašeg djeteta.

 

Kad započne od 10 mjeseci vaše dijete će koristiti tricikl, okrenuti ga prema sebi i spustiti naginjanje leđa kako bi mu bilo ugodnije i imati ćete potpunu kontrolu. Ako želite, sedište možete okrenuti i u smeru vožnje, tako da dete može  promatrati okolinu, a tricikl možete lako i jednostavno gurnuti teleskopskom vodilicom, koju možete prilagoditi visini koja vam najviše odgovara.

 

S 18 mjeseci vaš će dete moći nesmetano voziti i koristiti upravljač, a vi ćete i dalje moći gurati tricikl vlastitim tempom. Kako dijete raste, postepeno uklanjajte krov, naslon i vodeću polugu kako bi mogao samostalno voziti. Kada se glavni tricikl pretvori u tradicionalni tricikl, vaše dete će steći najboljeg prijatelja za samostalno istraživanje.

 

 

 

 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Lorelli bicikl balance bike 10050480005

9.360,00 RSD

 

Proizvod se može koristiti samo kada dete može samostalno da stoji i sedi na njemu

Koristiti na ravnoj i bezbednoj površini bez stepenica, uzbrdica / nizbrdica i slično

Koristiti uvek pod nadzorom odraslih

Predviđeno za decu uzrasta 24 meseca do 5 godina (max. do 20kg)

 

2 u 1: bicikl za ravnotežu i bicikl sa pedalama i pomoćnim točkovima za treniranje ravnoteže i lakše prebacivanje na Samostalnu vožnju bez pomoćnih točkova i pedala

Bicikl sa EVA točkovima prečnika 11 inča / 28 cm

Udobno i meko PU sedište podesivo po visini

Stimuliše fizički razvoj deteta od ranog uzrasta

Poboljšava koordinaciju i sposobnost deteta da održava ravnotežu

Podstiče osećaj ravnoteže i čini prelazak na klasičan bicikl lakšim

Volan podesiv po visini

Lagan i čvrst ram

Tasteri za brzo otpuštanje papučica i pomoćnih točkova

Jednostavan za korišćenje i prenošenje

 

Dimenzije: 81 (d) x 41 (š) x 54 (v) cm

Težina: 4.3 kg

 

 

Nema na stanju. Novo
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl SR001 pink 000009

9.590,00 RSD

Tricikl SR001 je jedan od najpopularnijih modela.

Posebno je interesantan jer na sebi ima ukrasnu korpicu sa mašnicom, kao i zvonce i ogledalce.

 

Odlikuje ga udobno sedište sa sigurnosnim pojasom u 5 tačaka vezivanja.

Ima točkove od EVA pene, veoma je praktičan za vožnju i po neravnim terenima.

 

 

 

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Bubamara zeleni 434

3.990,00 RSD

Savršeni tricikli za vaše mališane koji su željni da nauče nešto novo!

Predvidjen je za decu od 2+ godina

Poseduje korpicu u obliku buba mare za odlaganje stvari i ima flašicu za vodu

Dimenzije 80x47x60

Težina 4,5 kg

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl 406-1 crveni

9.590,00 RSD

Tricikl Playtime model 406 MERIDIAN

 

Tricikl/guralica Playtime AM406 je multifunkcionalan proizvod namenjen deci uzrasta od 12 meseci do 5 god. starosti. Inovativan dizajn pruža niz pogodnosti roditeljima prilikom korišćenja, naročito kada su u pitanju mala deca.

Roditelji vrlo lako kontrolišu kretanje pomoću veoma praktične ručice .Velika korpa, smeštena ispod ručice za guranje, poslužiće da odložite stvari koje ste poneli sa sobom.

Tendu za zaštitu od sunca možete po potrebi stepenovati, u zavisnosti od jačine sunčevih zraka. Točkovi ovog tricikla - guralice su oblozeni EVA penom i obezbeđuju komforniju vožnju i po manje ravnim terenima. Proizvod je predviđen za decu do 5 god. starosti.

Ukoliko se proizvod koristi kao tricikl, potrebno je demontirati upravljačku ručicu, postolje za noge, zaštitni obru i tendu.Kada dete samostalno vozi svoj tricikl potreban je konstantan nadzor odrasle osobe. Obezbedite svom detetu sigurno okruženje za vožnju.

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Nikki Mint Melange KKB30114

18.590,00 RSD

Tricikl Kikka Boo Nikki Melange je luksuzni sklopivi tricikl 3u1 namenjen deci i bebama jer u isto vreme objedinjuje letnja kolica, guralicu i tricikl sa pedalama. Ima mogućnost obaranje naslona u poluležeći položaj i rotiranja sedišta za 360 stepeni. Lako sklopiv pa se može prenositi u gepeku auta.
Inovativnost na ovom modelu su svetlo i muzika na kormanu. Ove funkcije će posebno zabavljati najmlađe mališane. Gume izrađene od EVA pene obezbeđuju udobnost na svim terenima.

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl 406-1 zeleni

9.590,00 RSD

Tricikl 406-1 „Meridian“ u zelenoj boji je jedan od najpopularnijih modela prestižnog brenda Playtime. Naročito je interesantan jer na sebi ima ukrasnu korpicu sa mašnicom, kao i zvonce i ogledalce. Odlikuje ga udobno sedište sa petostepenim sigurnosnim pojasom kao na kolicima. Kako ima točkove od EVA pene, veoma je praktičan za vožnju i po neravnim terenima.

 

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

BBO Trotinet Totem Yellow S910YL

3.890,00 RSD
 • Trotinet BBO je napravljen od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim svetlećim točkovima. Podesiva visina upravljača i plastično gazištemo.

 • Naslanjanjem na stranu dete će dobiti željeni smer.
 •  
 • Maksimalno opterećenje do 60kg.

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl QPlay Rito Star Purple QP382PU

18.390,00 RSD

Tricikli Qplay Rito Star Purple vrhunskog dizajna i kvaliteta garantuje sigurnost i udobnost. Jednostavnost sklapanja omogućuje Vam da ga ponesete sa sobom bez zauzimanja puno prostora. 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl QPlay Rito Star Red QP382R

18.390,00 RSD

Tricikli Qplay Rito Star Red vrhunskog dizajna i kvaliteta garantuje sigurnost i udobnost. Jednostavnost sklapanja omogućuje Vam da ga ponesete sa sobom bez zauzimanja puno prostora. 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Qplay Rito Plus Green Blue QP381GB

19.180,00 RSD

Tricikl Qplay Rito Plus 3u1 savremen i praktičan, prilagodljiv zahtevima gradskog života. Rito plus multifunkcionalni tricikl koji može da se koristiti od 10 meseci do 36 meseci. Specijalnog dizajna nudi mališanima sigurnu i udobnu vožnju, a kompaktni sklopivi sistem pretvara ga u idealan tricikl. Udobnost deci osigurava mekano sedište sa naslonom, koje se može podešavati kako bi mališanu bilo udobnije tokom spavanja.

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl QPlay Rito Star Blue QP382B

18.390,00 RSD

Tricikli Qplay Rito Star Red vrhunskog dizajna i kvaliteta garantuje sigurnost i udobnost. Jednostavnost sklapanja omogućuje Vam da ga ponesete sa sobom bez zauzimanja puno prostora. 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

QP382G Tricikl QPlay Rito Star Grey

18.390,00 RSD

QPlay Rito Star je multifunkcionalni tricikl vrhunskog kvaliteta i dizajna koji garantuje udobrnost i sigurnost, a njegova jednostavna i brza funkcija sklapanja omogućiće Vam da ga nosite gde god želite. Ne zauzima puno prostora. Lako se iz guralice pretvara u funkcionalni tricikl.

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli twins jeans simple 412

19.592,00 RSD

Predstavljamo Vam novu vrstu dečijih Playtime komfornih tricikala, tricikl za blizance “Twins” sa dva sedišta, predviđen za blizance ili dvoje dece. Mekano sedište,točkovi su na naduvavanje, rotirajuće prednje sedište i sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja.

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Qplay Rito plus red

19.180,00 RSD

Model Rito je prvi QPlay multifunkcionalni sklopivi tricikl, koji se može koristiti za decu od 10 do 36 meseci.

Za decu od 10 meseci se koristi kao guralica, od 24 meseca kao tricikl sa upravljanjem roditelja, a od 36 meseci kao tricikl koji deca sama voze.

Veoma je jednostavan za sklapanje, zauzima malo prostora, možete ga poneti gde god da idete.

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikli Qplay Rito plus purple

20.980,00 RSD

Model Rito je prvi QPlay multifunkcionalni sklopivi tricikl, koji se može koristiti za decu od 10 do 36 meseci.

Za decu od 10 meseci se koristi kao guralica, od 24 meseca kao tricikl sa upravljanjem roditelja, a od 36 meseci kao tricikl koji deca sama voze.

Rito tricikli možete lako sklopiti i odložiti u samostojećem položaju, koji zauzima veoma malo prostora. Kada je u sklopljenom položaju ne morate ga nositi, već ga možete gurati ili vući na točkovima.

 

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl crveni

11.260,00 RSD

Tricikl  guralica crveni se  transformiše se u tricikl uklanjanjem ogradice i dodatka za noge

Kasnije, skidanjem tende, drzača sa strane, drške, držača za noge postaje savšreni tricikl za veće dete

Ručka tricikla je teleskopska ima 5 polozaja visine za podesavanje

Drzač za noge je mobilan može da se pomera napred-nazad kao i da se uvlači i izvlači

Ima pojas da se dete veze

Velika korpa pozadi tricikla

 

Za uzrast od 1-4 godine

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl roze 406-1

9.590,00 RSD

Tricikl 406-1 „Meridian“ u roze boji je jedan od najpopularnijih modela prestižnog brenda Playtime. Naročito je interesantan jer na sebi ima ukrasnu korpicu sa mašnicom, kao i zvonce i ogledalce. Odlikuje ga udobno sedište sa petostepenim sigurnosnim pojasom kao na kolicima. Kako ima točkove od EVA pene, veoma je praktičan za vožnju i po neravnim terenima.

 

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Tricikl Qplay prime pink QP561P

20.290,00 RSD

 

QPlay Prime je tricikl koji se razvija i raste zajedno sa detetom.Da bi putovanja bila udobna i sigurna, Prime evoluirajuc´i tricikl ima sigurnosni pojas sa 5 tačaka, uklonjivu sigurnosnu prečku, sistem za kočenje, uklonjivi oslonac za noge, pedale protiv klizanja i točkovi sa EVA gumom kako bi se obezbedilo tiho pedaliranje.

 

Qplay Prime je luksuzan ticikl, pogodan za decu od 10 do 36 meseci, težine do 25 kg.

Tricikl ima prilagoljivu teleskopsku ručku koja Vam omogućava da lako upravljate triciklom.

Ima sigirnosne pojaseve i sigurnosni obruč koji može da se otvori.

Sedište može da se postavi da dete gleda ka Vama ili u pravcu kretanja.

Naslon sedišta može da se obori.

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Lorelli tricikl A28 pink black 10050120004

4.440,00 RSD

 

Za uzrast od 3 do 5 godine

 

Maksimalno opterećenje do 25kg

 

Poseduje velike točkove radi bolje ravnoteže, pedale se nalaze na prednjem pogonskom točku

 

Anatomsko sedište

 

Nema na stanju.
 • Ubaci u korpu Ubaci u korpu
 • Ubaci u listu želja

Lorelli tricikl A28 golden black 10050120003

4.440,00 RSD

 

Za uzrast od 3 do 5 godine

 

Maksimalno opterećenje do 25kg

 

Poseduje velike točkove radi bolje ravnoteže, pedale se nalaze na prednjem pogonskom točku

 

Anatomsko sedište

 

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

prijavite se