Nuk – brend koji razume decu i roditelje

Brend Nuk, Partner prodavnice Vrabac.

 

Brend Nuk nastao je 50ih godina prošlog veka u Nemačkoj i od tada pa sve do danas pomaže roditeljima da svojoj deci pruže upravo ono što im je najpotrebnije u svakoj razvojnoj fazi. Nuk zna kako dolazak bebe menja porodicu i koliko roditeljska uloga ume da bude izazovna. Zato ne prestaje da kreira proizvode čija je uloga da mamama i tatama olakša svakodnevicu i omogući im da se u potpunosti prepuste čarima roditeljstva.

 

 

Brend Nuk razume život

 

,,Razumeti život“ je filozofija brenda. A što to zapravo znači?


NUK se pre svega trudi da razume one koji su nam najvažniji – decu. To radi kroz saradnju svih onih koji se o deci staraju – pedijatri, nutricionisti i naravno, roditelji, i kroz detaljno upoznavanje sa dečijim razvojnim fazama i prepoznavanje šta je u svakoj od njih mališanima potrebno, kako bi ova saznanja pretvorili u proizvode vrhunskog kvaliteta.


I ne samo to. Nuk pozajmljuje ono najbolje iz prirode, pa su recimo čuvene Nuk varalice za bebe napravljene tako da podsećaju na oblik majčinih grudi kada doji.

 

 

Nuk proizvodi

 

Kreiranje savršenog proizvoda za bebu i mamu nije jednostavan proces, jer od rađanja ideje do pojave proizvoda na policama prodavnica vredno i pažljivo radi čitav tim vrhunskih stručnjaka. Najbolji lekari, pedijatri, babice, nutricionisti i zubari koriste najsavremenija saznanja struke i kombinuju ih sa potrebama i željama roditelja. Tako nastaje paleta proizvoda namenjena za ishranu i higijenu beba i male dece, kao i specijalnih proizvoda namenjenih mamama koje doje.


Briga o deci ne znači samo ponuditi im ono najbolje ovde i sada, već podrazumeva i brigu o njihovoj budućnosti. Zato su proizvodi ovog brenda otelotvorenje ideje održivosti koja obuhvata održivi proces proizvodnje i upotrebu održivih materijala kako za izradu samih proizvoda, tako i za ambalažu.


Ovo su neki od proizvoda po kojima je ovaj brend zadobio poverenje roditelja širom planete.

 

Flasica za bebe sa svim elementima brenda Nuk.

 

 

Nuk varalice za bebe

 

U ponudi se nalazi više linija ovog proizvoda:

 

  • Sensitive – varalice napravljene od mekog silikona koji je posebno nežan za bebinu kožu. Zahvaljujući anatomskom obliku i fleksibilnosti savršeno se prilagođava malenom bebinom licu.
  • Space linija – sadrži varalice sa veliki otvorom koje omogućavaju nesmetan protok vazduha i tako čuvaju osetljivu bebinu kožu od iritacije
  • Star i Trend linije odlikuje veliki izbor modela šarenih dezena i veselih boja
  • Nuk for nature – ekološke varalice od održivih materijala (održiva plastika i silikon, kao i prirodna guma)
  • Signature – varalice po kojima je ovaj brend postao popularan. Oblikovane su tako da se savršeno prilagođavaju anatomiji dečijih usta i vilice.

Pored samih varalica, tu su i odgovarajući lepi i praktični aksesoari u vidu kutija i lančića za varalice.

 

 

Nuk flašice za bebe i cucle

 

Nuk cucle za bebe i flašice obuhvataju široku paletu proizvoda za period od bebinog rođenja pa nadalje, prilagođavajući se bebinim potrebama kako ona raste i razvija se. Tako ćete pronaći cucle različitog oblika, sa različitom širinom otvora na vrhu, cucle za posebne bebine potrebe (npr. cucle koje pomažu kod grčeva) itd.


Nuk tim stručnjaka razvio je više grupa ovih proizvoda uzimajući u obzir tip hrane koju beba konzumira kao i njen uzrast.


Cucla veličine 1 namenjena je bebama od rođenja do 6 meseci, a veličina 2 je za uzrast od 6 do 18 meseci. U zavisnosti od tipa hrane biće korišćena cucla sa odgovarajućim otvorom na vrhu. Tip i veličina otvora naznačeni su slovima S (majčino mleko, voda, čaj), M (adaptirano mleko) i L (kašasti napitak).

 

 

Ostali Nuk proizvodi

 

Nuk brine i o nežnoj bebinoj koži i prvim zubićima, ali i sticanju prvih higijenskih navika. Pribor za seckanje noktiju, pribor za četkanje i kupanje, kao i za negu bebinih desni i zuba samo su delić ponude za ličnu higijenu.


Nuk ne zaboravlja ni mame. Silikonske bradavice, tupferi za grudi i drugi proizvodi su tu da podrže mame koje doje.

Nuk proizvodi su decenijama verni saveznik mamama i tatama širom planete. Posetite prodavnicu Vrabac i otkrijte i sami zašto je tako.