Little Dutch – od lampe do svega što deci treba

Najlepše stvari nastaju iz topline i ljubavi, najlepše stvari nastaju upravo iz sinonima za ta dva, a to je porodica. Ukratko je to priča o brendu Little Dutch, o jednoj sasvim običnoj mami koja je tražeći asesoare kako bi ulepšala sobu za svoju još nerođenu bebu i ne našavši ništa što joj se dovoljno sviđa, počela nekako simbolično da pravi lampe. One su osvetlile put i tako je od njih počeo jedan najpre porodičan biznis, a onda je nastala i kompanija Little Dutch.


Budući da su lampe bile pravo oduševljenje za okruženje, ova mama se nije zaustavila, proširila je svoje polje delovanja i stvorila internacionalno ime za sve što je potrebno bebama, deci i predškolcima. A sve uz podršku i ljubav najboljeg tima na svetu, onog porodičnog.

 

 

Ideja brenda

 

Little Dutch je holandski brend osnovan 2008. godine, koji od samog početka pravi proizvode koji su „ceo paket“. Ujedno interesantni i praktični, ovi proizvodi su unikatne rukotvorine, produkt onih koji pažljivo osluškuju roditelje i njihovu decu, podržavajući ih u njihovom zajedničkom rastu i razvoju. U svaki, pa i najmanji detalj je uloženo puno pažnje i ljubavi, te je sve jednostavno osmišljeno da bude zauvek moderno, lepo, zabavno i, naravno, potpuno bezbedno za mališane. Funkcionalno i fascinantno je ono što najbolje opisuje brend Little Dutch.

 

 

Proizvodi

 

Little Dutch kompanija usmerena je na proizvodnju modernih elemanata za dečju sobu, asesoara i igračaka, kao i brojne dečje opreme. Za ovaj brend, kvalitet i dizajn imaju jednaku važnost. U proizvodnji se koriste visokokvalitetni materijali, te roditelji mogu biti u potpunosti bezbrižni jer je svaki komad brižljivo testiran.


Svake godine se prati tržište, pa Little Dutch uvek ide ukorak s vremenom, pa nekad i ispred njega što daje ovim proizvodima posebnu vrednost. Ovde je sve pokriveno, od rutine spavanja, svakodnevne nege do igre za vaše najmlađe. Pritom, akcenat je na prirodnim i prijatnim materijalima, bilo da su u pitanju igračke ili odeća.

 

Teksture, boje i dizajn, sve je tu usmereno na uzrast deteta, tako da inspiriše, hrabri, ali i podučava, podstičući njihov rast i razvoj u svakom smislu.


Prepoznatljivi su po pastelnim bojama i tom bezvremenskom retro stilu, te šta god da kupite, jednostavno će trajati i biti uklopljivo u vašem domu zauvek.

 

Njihovi proizvodi su ono najčistije detinjstvo, mekano, lepršavo i tu nekako najviše pažnje privlače upravo igračke i sitni asesoari, što je i najvažnije za razvoj svakog deteta. Znate one krpene lutke, igračke naših baka i deka, kojima su oni brižljivo šili odelca, upravo nam Little Dutch vraća to istinsko detinjstvo kroz drvene i krpene edukativne igračke raznih vrsta.

 

Boje, oblici, sve to poziva na istraživanje i pobuđuje dečja čula, držeći im pažnju satima. Sve izgleda vrlo jednostavno na prvi pogled, a zapravo je itekako slojevito, upotpunjeno iznenađujućim detaljima, a to je upravo ono što svako dete voli – da neprekidno istražuje i otkriva nove stvari na bezbedan način. Sve to čini Little Dutch proizvode idealnim kako za poklon, tako i da krase vaš životni prostor.

 

Dete sa drvenim cekicem brenda little dutch.

 

 

Misija brenda

 

Ljubav i porodica prožeta kroz sve, od dnevne rutine do novih avantura koje donosi dan. Ovaj brend se jednostavno trudi da svaki mali ili veliki korak vas i vašeg deteta bude jedno pravo uživanje, čista radost i lakoća. Njihovi proizvodi unose toplinu u svaku dnevnu rutinu. Sve je tu sigurno, ušuškano i prijatno za čula, jer sitnice su na kraju dana ono u čemu uživamo svi, i mali i veliki. Ovaj porodični brend to vrlo dobro zna i eto tajne njihovog velikog uspeha kako u svojoj zemlji porekla, tako i širom Evrope.

Ako želite nešto unikatno i prožeto porodičnom tradicijom, posetite online prodavnicu Vrabac i poručite jedan od ovih prelepih proizvoda kompanije Little Dutch.

 

Baner brenda Little Dutch.