Kikka Boo – „za bebe s ljubavlju“

Decija kolica brenda Kikka Boo.

 

Kikka Boo je jedan od onih mladih brendova koji zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda uspeva da za vrlo kratko vreme dosegne svetsku popularnost. Ovaj bugarski brend osnovan je 2016. godine u Španiji, vodeći se od samog početka devizom „za bebe s ljubavlju“. Upravo ih ovaj moto najbolje i opisuje budući da je u svaki pojedinačni proizvod utkano puno ljubavi i pažnje što se ogleda i u najsitnijim detaljima.


Posebno je zanimljiva priča o samom nazivu „kikka boo“ čije ime zapravo asocira na svima poznatu „peek – a – boo“ , na bugarskom „ku – ku - zak“, a kod nas možda „pogodi ko je“ igru koju najmlađi obožavaju. Ovaj naziv upravo je zbog mališana i osmišljen kako bi im bio zanimljiv i lako pamtljiv direktan poziv na igru i zabavu od najranijih dana. Dakle, kao nešto drago i iskustveno im blisko. Čini se da su u tome zaista i uspeli, kako originalnim nazivom, tako i širokom paletom proizvoda koje u prvom redu odlikuje izuzetan kvalitet. U sledećim redovima saznajte više o ovom relativno mladom brendu.

 

 

Kikka Boo proizvodi

 

Osim visokim kvalitetom, istančanim ukusom i stilom, te i pažnjom do u detalje, ovaj brend izdvojio se i po vrlo pristupačnim cenama skrojenim baš za svačiji džep. Pored atraktivnog dizajna protkanog motivima koji su zanimljivi deci, dizajna koji ujedno prati poslednje modne trendove, odlikuju se i izuzetnom funkcionalnošću proizvoda kako bi udovoljili i samim roditeljima i tu ulogu im umnogome olakšali.

 

Zapravo, oni kao da gledaju iz njihovog ugla jer dosetljivost pri izradi iznenađuje čime zavređuju posebnu pažnju i onih najzahtevnijih potrošača među roditeljima. U tome se vidi izuzetna posvećnost pri proizvodnji u kojoj učestvuje kako tim dečijih psihologa, tako i dizajnera sa velikim iskustvom.

 

Zajedničkim silama ova dva nastaju proizvodi izuzetnog kvaliteta koji se distribuiraju širom sveta. Evo koje su najvažnije karakteristike proizvoda:

 

  • izrađeni su u skladu sa svetskim standardima
  • dizajn je pažljivo odabran
  • u proizvodnji se koriste hipoalergeni i najkvalitetniji materijali
  • cene pristupačne
  • funkcionalnost i bezbednost su na prvom mestu
  • detalji zlata vredni, na oko lepi, a uz to i veoma korisni

 

Decija kolica brenda Kikka Boo.

 

Zvuči idealno, ali zaista tako i jeste, štaviše ovaj brend ima nagradu da navedeno i dokaže. Naime, brend Kikka Boo je dobio priznanje za Baby brend 2022. godine na manifestaciji Mother & Baby awards održanoj u Bugarskoj. Na pomenutoj manifestaciji učestvovali su i mnogi drugi poznati dečiji brendovi sa dužim stažom, no ovaj mladi brend se izdvojio, a nagrada im je dala još veći vetar u leđa. Njima se veruje, njihovi proizvodi su inovativni, te predstavljaju jedan od najboljih odabira koji roditelji mogu da naprave.

 

Što se tiče proizvoda koji su odvojili prve nagrade, u pitanju su čak tri i to su sledeći:

 

  • multifunkcionalni uređaj Handy 4 in 1 – istovremeno grejač i sterilizator sa mnoštvom korisnih karakteristika koje zadovoljavaju potrebe roditelja i bebe
  • kolica Angele 3 in 1 – koja se prilagođavaju kako beba raste i razvija se. Napravljena su od najkvalitetnijih materijala i izuzetno komforna i funkcionalna kako za bebu, tako i za roditelje. Mogu se koristiti na 3 različita načina: kao izuzetno udobna kolevka i nosiljka sa anatomskim ležajem u kojoj beba može provoditi dan, zatim kao sedište za kola namenjeno od rođenja i potpuno bezbedno za transport bebe i deteta i konačno kao izuzetno udobna kolica i potpuno podesiva, lako sklopiva, sa otpornim točkovima i torbom za sitnice za bebu i dete.
  • električna kolevka njihalica – koja bebi pruža osećaj kao da je u maminom naručju. Pored toga, ona se može podesiti u razne položaje (ukupno 5), poput korisne anti refluks pozicije, ima mogućnost otkrivanja jedne strane tako da bebin ležaj prianja uz roditeljski, izuzetno udoban ležaj, 5 brzina njihanja, muzički panel i mnoge druge fenomenalne performanse.

 

Ako želite da ovaj sjajan brend unesete i u svoj dom, posetite online dečiju opremu Vrabac i izaberite nešto iz našeg širokog asortimana za potpun ugođaj i bezbednost vaše bebe.

 

Baner brenda Kikka Boo.