Spremni za igru na hladnom - skafanderi i zimska oprema za decu

 

beba u skafanderu

 

Zviždi severac, pahulje polako promiču ispred prozora, inje treperi kao ogledalo, a vi i vaše dete planirate igru i zabavu, ali ne kod kuće, već napolju, iako termometar uveliko pokazuje jednocifreno. Deluje nemoguće? Možda deluje, ali zaista nije i samo jedna stvar deli vas od toga.


Sve što vam je neophodno za ludu zabavu po hladnom vremenu su skafanderi za decu. Topli šalovi, kape i rukavice, tople čizmice i skafanderi za bebe neophodni su zimski aksesoari ako želite da vaši mališani ostanu suvi, topli i zdravi, a da se zabavljaju kao nikada u životu. I jakne za dečake i devojčice u kombinaciji sa termo pantalonama mogu da posluže, ali ipak ništa bolje od toplog, jednodelnog skafandera.


Ako vam i nije do zabave po snegu i hladnom vremenu, ipak ste svesni da veliki broj obaveza sa decom morate da obavite napolju. I tada su skafanderi za bebe idealno rešenje, jer će jedino oni boravak na niskim temperaturama učiniti ugodnim i bezbednim.


Pre nego što potpuno odustanete od igre sa decom na hladnom, preberite svoje uspomene – i sami ste obožavali sneg, sankanje i zimske čarolije.

 

Kakvi su skafanderi za decu najbolji?

 

Zimske jakne za dečake i devojčice, govorili smo već o tome, moraju biti tople, komforne i od kvalitetnih materijala, a koje to karakteristike odlikuju najbolje skafandere?


Najbolji skafanderi za bebe moraju biti:

 

Izrađeni od kvalitetnih materijala


Ako su skafanderi za decu izrađeni od 100% PES tkanine, možete biti sigurni da u njima „nema zime“, jer je to materijal koji ne propušta vodu i vetar, otporan je čak i na vatru, što govori o njegovoj izdržljivosti i otpornosti na habanje. Ne morate brinuti ako dete spadne sa kliska i sankanje nastavi na skafanderu: niti će biti mokro, niti će ga pocepati. Jakne za dečake i devojčice u kombinaciji sa termo pantalonama od PES-a takođe su dobra alternativa, a dete ih može nositi i odvojeno.

 

Sa kvalitetnom ispunom


Podjednako važan faktor i kada su u pitanju skafanderi za bebe i decu i jakne za dečake i devojčice, jer od kvaliteta ispune zavisi koliko će odevni predmet biti topao. Postoje prirodne, kakve su perje ili vuna, ali i izuzetno kvalitetne veštačke ispune koje se lakše održavaju, peru i suše, a toplotu drže čak i bolje od prirodnih. Skafanderi za decu često su iznutra obloženi veštačkim krznom što još više doprinosi toplini i komforu.

 

dve devojcice u skafanderima

 

Komotnog kroja sa dugačkim rajsferšlusom

 

Najpraktičniji su skafanderi komotnog kroja koji dozvoljavaju da se dete dobro i komforno oseća, lako kreće i dodatno obuče ispod koliko god je neophodno. Dugački rajsferšlusi pogoduju lakšem oblačenju male ali i velike dece, a skafaderi za bebe često imaju i dva paralelna da samo uvučete bebu bez muka.

 

Skafanderi sa kapuljačom i rukavicama


Rukavice su poželjne i najpraktičnije je navući ih preko pletenih da bi ručice ostale suve i tople, ali kapuljače su jednostavno neophodne. Skafanderi za decu sa kapuljačom pružaju zaštitu, komfor i toplinu doslovno od glave do pete. Pletena kapica, kapuljača i šal i možete biti sigurni da je vaš mališan ušuškan i bezbedan i na hladnom vremenu.

 

Modernog dizajna


Ova karakeristika nije presudna za bezbedan boravak na snegu i na hladnom, ali priznaćete, da dobar dizajn i originalni detalji čine da klinci izgledaju prosto neodoljivo u skafanderima.


Ne postoji ni jedan razlog da sa svojom decom ne uživate ove zime po snegu i hladnom vremenu. Najbolji skafanderi za decu i sva dodatna zimska oprema – kapice, šalovi i rukavice, sve to vas čeka u na našem sajtu i u našim radnjama.


Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli u izboru, i neka zimska čarolija počne.