Jakne za decu u kojima je jesen dobro došla

deca pod kisobranom

 

Postoje neodoljive zimske jakne za bebe i decu u koje se jednostavno zaljubite već na prvi pogled. Zimske jakne za bebe nove Vrabac kolekcije s pravom mogu postati vaša ljubav na prvi pogled. Vaši mališani u njima će ove jeseni i zime izgledati čarobno, a što je najvažnije, biće im toplo i udobno za sve avanture i istraživanja koja odrastanje donosi. Ove fenomenalne jakne za dečake i devojčice pružiće najtopliju dobrodošlicu jeseni koja nam je pred vratima.

 

Šta karakteriše dobre zimske jakne za bebe?

 

Bilo da birate jakne za dečake ili jakne za bebe devojčice, vaš odabir za mališane treba da se usmeri prema nekoliko sledećih kategorija:

 

Moderan dizajn


Kao kad birate za sebe, izgled odevnog predmeta za decu je prvo što primetite, a naše zimske jakne za bebe izgledaju doslovno čarobno i neodoljivo. Odlikuje ih savremen i moderan dizajn, širok spektar boja i nijansi, veseli dezeni i zanimljivi detalji. Već u prvi mah možete da primetite kolika je pažnja posvećena njihovom dizajniranju.

 

Kvalitet materijala i kvalitet izrade


Čim vas očara izgled, želite da vidite da li je jakna za vaše mališane dovoljno kvalitetna. Da bi ljubav između vas i izabrane jakne za bebe devojčice i dečake potrajala, jakna mora biti izrađena od najkvalitetnijih materijala koji ne propuštaju kišu i vetar, a ispuna, bilo prirodna ili veštačka, mora biti laka i topla.

 

decak-zimska jakna-kapa


Takođe, svaki šav na jaknici mora biti na svom mestu i mora biti čvrst da bi jakna bila što kvalitetnija. Naše jakne za dečake i devojčice izrađene su od visokoizdržljivih materijala, koji se lako održavaju, odlično zadržavaju toplotu i otporni su na habanje, pa se nemojte iznenaditi ako jaknica ostane kao nova čak i kada je dete preraste.

 

Toplota i komfor


Najvažnija karakteristika zimske jakne za bebe upravo je udobnost i toplota. Od najmanjih brojeva namenjenih bebama do godinu dana, do onih većih za avanturiste koji samostalno istražuju svet, jakne moraju prvenstveno biti tople, jer to im je primarna funkcija, ali i udobne i komotne za nesmetane pokrete tokom nošenja.


Laka, udobna, topla i kvalitetna jakna modernog dizajna ima sve kvalitete neophodne za ljubav na prvi pogled, ali i na duže staze.

 

Tople i moderne jakne za dečake


Roditeljima dečaka, uz našu novu kolekciju za jesen i zimu, izbor postaje jednostavan i lak, jer imamo kvalitetne i moderne jakne za dečake za svačiji ukus. Sve su izuzetno tople, imaju funkcionalnu kapuljaču i džepove, koji odlično greju glavice i ručice, kvalitetne rajsferšluse ili čak duplo kopčanje. Možete, prema afinitetima, birati:

 

  • Jednobojne - praktične i lako uklopive u nekoliko divnih nijansi plave, sive, žute, maslinasto zelene
  • Dezenirane, vesele jaknice, maskirne, šarene ili jakne sa dinosaurusima koje imaju čak i bodljice od platna duž rukava
  • Kratke, koje mogu biti ravno krojene ili skupljene na obodu, praktične za sve jesenje i zimske autfite i aktivnosti
  • Dugačke, takozvane parke, sa divnim, mekim krznom na kapuljači, moderne i u trendu za dečake sa stilom

 

Neodoljive i romantične jakne za bebe devojčice

 

Zimske jakne za bebe devojčice odlikuje nežnost, elegancija i slobodno možemo reći – glamur. Čak i sportski jednobojni modeli, horizontalno štepani i sa kapuljačom, izrađeni su od lak materijala koji se presijava, pa odišu elegancijom i stilom.


Jakne za devojčice, tople, nežne i lake, jednobojne ili dezenirane, sa divnim mekim krznom, stvorene su za uživanje u hladnim jesenjim i zimskim danima. I koliko god da vaša curica uživa dok nosi jaknu iz naše kolekcije, vi ćete uživati dvostruko više samo dok je gledate.


Da ova jesen bude dobrodošla, zima topla i moderna, a vaši klinci ušuškani i veseli, učiniće fantastične zimske jakne za bebe i decu iz nove Vrabac kolekcije.